Wat als wij nu eens het ondersteunende werk voor uw (leden-)vereniging of community deden? Dat creëert ruimte en energie voor andere opdrachten en uitdagingen!
 


 

 

Onze aanpak

Wij bieden u diverse diensten op vlak van administratie, organisatie en communicatie. Benieuwd hoe dit concreet in zijn werk gaat? En hoe we voorafgaand samen tot een operationeel samenwerkingskader komen? Lees meer over onze aanpak.

Door mensen samen te brengen creëren we een organisatie die slimmer, zichtbaarder en sterker is. We hebben een bijzondere expertise in het organiseren van opleidingen en events die dit waar maken. Lees meer over onze expertise.

Ons team

Een veelzijdig team van verenigings-professionals staat klaar om uw organisatie te ondersteunen, zowel voor korte, duidelijk afgelijnde opdrachten als voor langere trajecten.

Naast operationele medewerkers kunnen we ook een verenigingsmanager inzetten die de coördinatie van uw organisatie op zich neemt. Benieuwd naar ons team?

Naar aanleiding van onze deelname aan Open Bedrijvendag op 2 oktober 2016 lijstten we de ledenverenigingen in onze buurt (9050 Gentbrugge) op. Benieuwd naar het het overzicht "Ken je buur(t)" ?

Ons nieuws

Verbinden tot sterke community’s

Er is meer vraag naar het samenbrengen van professionals (intern in de organisatie is, (potentiële) klanten, leveranciers of andere stakeholders). Essentieel hierbij is dat er op een professionele manier een kader gecreëerd wordt voor de uitwisseling van informatie, kennisdeling en co-creatief werken.

De dienstverlening van 2Mpact valt in de smaak bij zowel non-profit als profit-organisaties. De toegevoegde waarde zit niet enkel in de professionele administratieve en logistieke afhandeling, maar ook in de ondersteuning op het vlak van communicatie en het ontwikkelen van zinvolle trajecten voor de deelnemers.